Дата: 25-05-18 12:21

З НАГОДИ ДНЯ ЄВРОПИ В АЕРОПОРТУ «ЛЬВІВ» ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ-ДЕГУСТАЦІЯ «ЄВРОПЕЙСЬКА КУХНЯ З ЛОКАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ»

Справжній гастрономічний шок чекав сьогодні усіх, хто прибував у аеропорт. Зайшовши у термінал летовища, пасажири потрапляли на гостинне застілля зі смачними закусками та запашними наливками. Все це зроблене місцевими кухарями у рамках презентації-дегустації «Європейська кухня з локальних продуктів», що була приурочена до Дня Європи.

Фото Міжнародний аеропорт

Читайте також - УСІ НОВИНИ ЗА ДЕНЬ

Організатори заходу: Управління туризму та курортів облдержадміністрації і Львівський міжнародний аеропорт імені Данила Галицького, в партнерстві із Гастромандри.БОЇМ, Фестиваль HoReCa Show Lviv, місцевими фермерськими господарствами.

Під час заходу професійні місцеві шеф-кухарі готували страви локальної та європейської кухні з продуктів, які вирощені виключно на території Львівської області.
Також упродовж дня діяла фотовиставка об’єктів гастрономічних маршрутів Львівщини, адже 2018 рік визначено роком гастрономічного туризму.

Мало хто з гостей відмовляв собі у задоволенні скуштувати смаколики. А пощастило пасажирам авіакомпанії Белавіа – рейс з Мінська, LOT – з Варшави і Pegasus – зі Стамбула. Можна припустити, багато з них відкрили для себе Україну і Львівщину зокрема, у новому, зовсім несподіваному, ракурсі: зручність і комфорт аеропорту з одного боку та вишуканість і майстерність місцевої кухні – з іншого.

Прес-служба аеропорту "Львів"


Источник информации: Украинский Авиационный Портал

Поделиться ссылкой:  
 Tweet



Оригинальные подарки авиационной тематики


Перепечатка материалов разрешается только при наличии гиперссылки на www.aviation.com.ua
Перепечатка, копирование, воспроизведение или иное использование материалов, в которых содержится ссылка на агентства УНИАН, Iнтерфакс-Україна, строго запрещено